Krystallernes form og energi.

Har igennem mange år arbejdet med sten og krystaller, og har i den tid oparbejdet mig en del erfaringer om former og de vibrationer der er, både i de naturlige kosmiske og menneskabte former.

Er igennem den seneste tid blevet spurgt, om jeg ikke kunne lave denne artikel om krystallernes former og energier, så derfor denne artikel.

Nogle eksperter siger, at strukturen af ​​en krystal ikke ændrer den type energi, den udsender, men formen kan påvirke den måde, du modtager energien på. “Krystalformer kan bidrage til at forstærke din intention og din oplevelse af dem” dog kan man se, at de geometriske former er blevet brugt igennem tusindvis af år som hellige symboler, healere, vejvisere og meget mere, så eksperternes ord er måske ikke helt sande eller så er der noget de ikke har fået med i deres undersøgelse, for dykker man ned i historiebøgerne så er masser af materiale at grave rundt i.

Vil i denne artikel vil jeg fortælle om de mest brugte geometriske og menneske skabte former, og i en efterfølgende artikel også give naturlige aftegninger og formationer i krystaller, der er kommet op af vores skønne moder jord, en gennemgang.

Kugler

En kugle af Sten eller krystal er skåret og poleret for at være perfekt rund. Kugler udstråler energi jævnt ud i alle retninger. De kan også bremse og neutralisere skadelige eller ubalancerede energier. De er forbundet med Jorden, andre planeter eller Månen. Kuglen hjælper med at åbner pandcehakraet og hjælper os med at udvikle vores clairvoyante evner.

De kan føres gennem auraen i krystalhealing eller holdes over chakraerne. De bringer en fredelig og groundende energi til hjemmet. Placer dem i midten af krystal Grids til jordhealing, harmoni, beskyttelse eller personlig psykisk udvikling.

Kugler i Bjergkrystal er igennem hundredvis af år, blevet brugt af kloge koner, hekse m.m. til at spå om fremtiden.

Pyramider

Pyramidernes form er igennem tusindvis af år blevet anset som en af de mest powerfulde former, Ægypterne, Majaerne og andre folkeslag, har brugt denne form til mange formål, men måske mest kendt som gravkamre til deres døde, årsagen til denne praksis, er at denne geometriske form faktisk er med til at bevare, som en form for konservering.

Pyramiderne har fire trekantede sider og en firkantet bund. Pyramiderne både forankrer og give energierne en ensrette og direkte retning. De stabiliserer jordens energier, samtidig med at de forbedrer og projicerer energier ud af toppen. Pyramider fungerer godt, når de placeres rundt i hjemmet.

Små pyramider kan placeres på chakraerne som chakrabalancering i healinger. Pyramider agerer som kraftfulde centrale sten i krystal Grids, som er med til at forstærke dine intentioner, øge vibrationerne eller beskytte nogen.

Det siges, at hvis man sover under en pyramide, vitaliseres og heales kroppen gennem ens søvn.

Kube

En del krystaller og sten kommer i en form som en terning.

Denne form er istand til at indeholde store mængder af energi og kan være meget stabiliserende, kuber er relativt lette at kode og så vidt vides gode til at sikre gode hensigter.

Tårne og Spidser.

Tårne kan bruges til at øge vibrationerne det område hvor de nu placeres, de er ofte skåret som en Generator spids, så de kan hjælpe med at forstærke energier og vores egne intentioner eller manifestationer.

Tårne bruges tit i Grids eller som enkelt stående.

Merkaba

Er den helligste geometriske form som består af 2 -stjernede tetraeder. Man kan aktivere den, for at forbinde en selv med de højere dimensioner. Merkaba nævnes i biblen som en form for et helligt og lysets fartøj, som kan transportere Sjæl og krop fra en dimension til en anden.

Vi har alle et Merkaba felt omkring os, og ved at arbejde med Merkaba i Sten og krystal form, forstærkes ens eget merkaba felt. Er fantastisk i brug når man eksempelvis skal meditere, det siges også at sove under en Merkaba er en helt speciel oplevelse, da den forstærker ens drømme, og giver et mere klart billede af hvad ens drømme vil fortælle os.

Mer betyder lys, Ka betyder ånd, Ba betyder krop.

Æg

Denne særlige slags krystal er kendt for sin æstetiske skønhed. Disse typer krystaller er populære blandt dem, der dyrker akupressur såvel som refloxologer. Ægformede krystaller er kendt for at holde energi, der kan finde en ubalance i kroppen.

Lingam

Er en af Hindu trosretningens vigtigste former, der er enten naturlig formet eller menneskeskabt.

Denne form er symbolet for fallos hos den hinduistiske gud Shiva, og hans forening med hans hustru Kali. I formen her ses både fallos og ægget, som en sammensmeltning af de kraftige maskuline og de feminine energier, som betegnes som skabelsen.

Formen bruges som en tiltræknings kraft og en balancerings kraft i forhold til kærlighed og tosomhed.

Kranie

Kranier er i min mening, et af de mest misforstået udskæringer, man har en tanke og forståelse af, at de betyder død og ødelæggelse, men det er langt fra meningen med disse til tider smukke udskæringer, afslutning af gammelt og nye begyndelser er den rette betydning.

De kan hjælpe dig med at få kontakt til dine afdøde, guider og andre åndelige væsener, såsom mester og lærere.

Kranier er fantastiske i brug under meditation, som dele i krystal grids eller placeret rundt i huset.

Hjerte

Hjerteformede sten og krystaller er kendt for at tiltrække kærlige følelser, såvel til selvkærlighed og gøre en klar til, at finde den store kærlighed i livet.

Denne form relaterer til healing af menneskets mental legeme, og er medvirkende til at bearbejde sorg, lidelser og smerter. Hjertekrystaller er også kendt for at øge fertiliteten.

Hellige geometriformer

Nogle krystaller kan ligne en af ​​de hellige geometriformer. Disse krystaller er meget åndelige og repræsenterer alt, hvad livet består af, og giver dem navnet “platoniske faste stoffer”. Disse krystaller er meget nyttige til at justere chakraerne og under meditation.

Her nogle af formerne: Tetrahedron(Ild), Kube(Jord), Octahedron(Luft), Dodecamedron(Sjæl), Icosahedron(Vand).

Pendul

Nok en af de mest populære krystalformer, der enten kan bruges som halssmykke eller pendul, når dette bruges på kroppen som smykke er det en fantastisk beskytter og healer, det kan identificere ubalancer i menneskets krop, som pendul er dette en fantastisk vejviser for erfarne lys arbejdere., lang tids øvelse er påkrævet.

Blyant

Som navnet antyder er formen på denne sag som en blyant, med en spids og en flad ende, de er normalt lange og tynde, de er et fantastisk arbejdsredskab for krystal healere, hver enkelt der arbejder med denne type, finder sine helt egne metoder.

Healerstav

En healerstav kaldes også for en massagestav, disse kan have forskellige udformninger, den mest brugte udskæring, er en stav med en spids, som repræsenterer den maskuline energi, og en afrundet ende som repræsenterer den feminine energi, spidsen som giver en meget præcis energi stråle bruges til koncentreret punkthealing, hvor den afrundede ende afgiver en noget blødere energi til et større område.

Engle

Engle skåret i sten og krystal, er ikke realistiske statuer, og kommer i mange forskellige størrelser, disse kan hjælpe dig med at forbinde dig til lysvæsenernes energier.

Englene bruges til at hæve vibrationerne, støtte og beskyttelse.