Der er mange der ikke ved hvad Super 7 er, og hvorfor den er så vigtig, for eks. Healere og andre der arbejder på de spirituelle planer.

Hvad er så Super 7?. Super 7 er også kendt som en Sacred Seven(De hellige syv) eller Melody Stone. Disse fantastiske krystaller findes kun et sted i verden – Minas Gerais-regionen i Brasilien, som også kaldes “Espirito Santo”, der betyder “‘Hellig Ånd”. De har en meget høj energi og en helt fantastisk helbredende vibration.

Super 7 krystaller siges at repræsentere det universelle bror og søsterskab for menneskeheden. Selvom alle de 7 mineraler, den indeholder, ikke altid er synlige (nogle gange er de bare små partikler), bevarer et stykke Super Seven stadig alle egenskaberne ved dets kombinerede komponenter:Ametyst – Bjergkrystal – Røgkvarts – Cacoxenit –Rutilkvarts – Geothit – LepidocrocitDette er en del af, hvad der gør Super Seven så kraftfuld.

Det er også en af ​​de få krystaller, der bibeholder alle energi- og helingsegenskaber ved hvert mineral, og det har aldrig brug for rensning. Super Seven helende egenskaber.Super Seven er fremragende til healinger, balance og energivering af alle syv chakraer.

Nogle Andre 7 egenskaber inkluderer følgende.åbner alle dine sanser og hjælper dig med at se auraer stimulerer og udvikler alle former for psykiske evner, herunder telepati, klarsyn, clairaudience, kanalisering og TELEKINESIS. En stærk sten til helbredelse af jorden – den forbinder hele menneskeheden og opmuntrer til universelt broderskab og søsterskab.

Den bekræfter din personlige kraft igen og giver dig mulighed for at bruge dine gaver til at hjælpe både dig selv og hele planeten. Hjælper dig med at ændre vibrationsniveauet for hele planeten (opstigning). Hjælper dig med at udvikle en stærkere forbindelse med Spirit via dit Kron Chakra.

TIlbage til oversigt