Ametyst er en kraftig og beskyttende sten, der har en lang række fordele. Nogle af Ametyst’s helbredende egenskaber og kræfter er nedenfor:

Naturlig beroligende middel: Ametyst lindrer et individ fra stress og belastning, lindrer irritabilitet, afbalancerer humørsvingninger, fjerner vrede, raseri, frygt og angst.
Ametyst aktiverer åndelig bevidsthed: Denne dyrebare sten har fremragende helbredende og rensende kræfter. Det gør dette ved at åbne intuition og forbedre en persons psykiske evner.
Forbedrer ædruelighed: Det får en person til at have et ædru sind i tilfælde af overdreven drikke eller overdreven overbærenhed i andre aktiviteter, der kan føre til afhængighed. Amethyst gør dette ved at producere en beroligende effekt på sindet og stimulere kroppen og dermed holde folk fokuserede og opmærksomme på forekomsten i deres omgivelser.
Lindring af søvnløshed: Med ametyst på plads kan du være sikker på rigelige mængder søvn om natten. Det hjælper yderligere med at huske og forstå drømme.
Hormonproduktion: Ametyst spiller en meget vigtig rolle i generel stofskifte, især ved at bringe balance i det endokrine system ved at hjælpe med den aktive produktion af hormoner til brug i kroppen.
Øge immunforsvaret: Ametyst hjælper kroppen med at bekæmpe og eliminere sygdomme. Denne sten hjælper med at rense blod og reducerer dermed fysisk, følelsesmæssig og psykologisk smerte eller stress. Ametyst er nyttigt for mennesker, der lider af sygdomme i lungerne og luftvejene, hudlidelser, sygdomme i celler og sygdomme i fordøjelsessystemet
Vagter mod psykisk angreb: Ved at bære den beskyttende ametystkrystal får man beskyttelse mod alle typer lidelser, herunder åndeligt overfald, og dem der kan være som et resultat af eksterne kilder såsom mennesker.

Tilbage til Oversigt